Skip to main content

Stoneleaf

Natuursteen fineer

Wij zijn trotse importeur van het merk Stoneleaf. Natuursteen Fineer toepassingen
Natuursteen fineer kun je gebruiken voor veel verschillende toepassingen. Gebruik het voor wandbekleding, vloeren, badkamer & douches, de keuken, het zwembad, de openhaard, voor buiten of als bedekking voor werkbladen en andere meubels. Dit Fineer geeft een luxe uitstraling en is zeer geschikt als decoratie voor een woning of bedrijfspand.

Met StoneLeaf haal je de natuur echt in huis. De ultradunne natuursteen plaat creëer je stijlvol effect aan je interieur. Het is niet alleen een mooi en uniek materiaal, maar door de flexibiliteit van het product is het ook gemakkelijk in en om het huis te gebruiken. Denk aan muren, lichtobjecten en gevels. Ontdek de verschillende toepassingen

  • Natuurlijke materialen
  • Vele toepassingen
  • Topkwaliteit sinds 2013

Het Natuursteen Fineer materiaal
De steenplaat is een flexibel en dun materiaal maar bovenal sterk en duurzaam. Na behandeling van de platen, gewonnen uit leisteen, mica of marmer, wordt de natuursteen flexibel gemaakt. De steen is verkrijgbaar in een oneindig aantal natuurlijke kleuren, texturen en in 2 afmetingen. Het biedt een veelvoud aan mogelijkheden.

Vrijblijvende kennismaking

Zullen we eens kennismaken?
Wij staan graag voor je klaar met onze expertise. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact met ons op.

Contact Form Demo (#4)
× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday