Met Morrison & Verschuur kiest u voor een structurele oplossing

 

ONS ONTWERP VOOR UW BEDRIJF

Het is belangrijk dat u zich prettig voelt in uw bedrijf. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen we gezamenlijk komen tot een goed ontwerp, uw persoonlijke smaak en voorkeur. Het maakt dan niet uit of uw ruimte groot of klein is. Interieur en huisstijl zijn het visitekaartje van uw werkzaamheden. Morrison en Verschuur versterkt met haar ontwerpen de identiteit van uw bedrijf. Het is mogelijk om een totaal nieuwe huisstijl neer te zetten maar uiteraard ook om vanuit de bestaande huisstijl een vertaling te maken naar een interieur plan. Het geeft een sterke uitstraling naar buiten als het bedrijf een eigen identiteit heeft en dit op verschillende manieren naar buiten toe uitstraalt. Status en authenticiteit!

PERSONEEL

Voor uw personeel is het erg belangrijk dat er juiste verlichting aanwezig is Met de juiste verlichting creëer u een ontspannen sfeer, waarin uw medewerkers zich op hun gemak voelen. Voelen medewerkers zich op hun gemak, dan zullen zij beter presteren. De waarde van goede verlichting wordt regelmatig onderschat. Iedere werkplek vraagt om een andere vorm van verlichting en interieur voor het ultieme resultaat. Wij geven graag advies over deze specifieke kennis om de verlichting binnen uw bedrijf exact af te stemmen op de werkzaamheden.

VERLICHTING

Door het verbeteren van de complete bedrijfsverlichting kiest u dus voor een structurele oplossing voor alle werknemers. Met een aantal kleine aanpassingen creëren we gemakkelijk en veilig een geheel andere sfeer. Met LED verlichting bijvoorbeeld. LED is een duurzame keuze. Met deze duurzame oplossingen zorgen wij ervoor dat we het beste uit uw ruimte halen. Daarbij kijken we naar de levensduur en hoe we kunnen besparen op de energiekosten. Dat is nog eens onbezorgd werken!

ONZE PROJECTEN

Indirect verlichten van glas in lood

Woning Biddinghuizen

Ook technisch goed uitgelicht!

Project tuin Zeewolde

Van Lichtplan tot Realisatie

Project Rijswijk

Moodboards

Verlichtingsontwerp Utrecht

Verlichtingsontwerp Utrecht

Verlichtingsontwerp Penthouse Amsterdam

Verlichtingsontwerp Penthouse Amsterdam

Israelwinkel Nijkerk

Israelwinkel Nijkerk

Boekenwinkel Amersfoort

Boekenwinkel Amersfoort