Met Morrison & Verschuur kiest u voor een structurele oplossing

 

LICHTADVIES

Morrison en Verschuur staat voor service, vakmanschap en kwaliteit. Van lichtontwerp tot realisatie!
Met ons advies en ontwerp kunnen wij een compleet pakket verlichting bieden. Voor uw hele huis, bedrijf, winkel, kantoor en tuin. Onze lichtontwerper heeft al ruim 15 jaar ervaring in het geven van lichtadviezen.
Adviezen kunnen via de mail, telefonisch of op locatie gegeven worden. In de adviezen houden we rekening met de sterkte, de look en de feel van de verlichting. Daarnaast houden we ook rekening met de eigenschappen van de lichtbundel. De adviezen maken we op maat met het gebruik van 3D-beelden. Hierdoor krijgt u een beter beeld van het eindresultaat.

GECERTIFICEERD

Onze lichtontwerper is geregistreerd in het Lichtregister. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door verlichtingsbeurzen in Nederland en de rest van de Europa te bezoeken en door goed contact te onderhouden met de grootste verlichtings-leveranciers.

Daarnaast blijven we ook op de hoogte door bijscholing. Dit omdat er in de wereld van verlichting snel veel veranderd. Dit is te zien aan de komst van LED verlichting. Hiermee is een hele nieuwe markt aangeboord.

Wat betreft armaturen; deze kunnen compacter gemaakt worden en ook kan er met de lichtsterkte en de kleur gespeeld worden.

ONZE PROJECTEN

Verlichtingsontwerp Utrecht

Verlichtingsontwerp Utrecht

Verlichtingsontwerp Penthouse Amsterdam

Verlichtingsontwerp Penthouse Amsterdam