Met Morrison & Verschuur kiest u voor een structurele oplossing

 

LICHT, HELPT!

De anderhalve-meter-economie is voor de komende maanden een feit. Als ontwerpers zijn wij op zoek gegaan naar hoe we de retail, horeca en zorginstellingen kunnen helpen met het afstand houden tussen consumenten, gasten en cliënten.
We hebben afgelopen maand gekeken naar een andere manier van afzetten. Daarbij is licht een uitkomst! Dit oogt schoner en is tevens duurzamer dan bijvoorbeeld afzetlint of duct tape.

LOOPROUTES

Hoe mooi is het om looproutes en afstandswaarschuwingen te projecteren op de vloer.

Door lichtcirkels te projecteren op de vloer kan de precieze afstand van 1,5 meter aangegeven worden en wordt de ruimte het beste benut. Deze oplossing met licht kan zelfs geleverd worden in kleur of het logo van het bedrijf.

HOUD AFSTAND

Met de waarschuwing “Houd afstand” worden consumenten, gasten en cliënten geïnformeerd over het beleid binnen het bedrijf. Zo hebben medewerkers minder kans op besmetting van covid-19. De projectie kan later worden veranderd in een andere tekst of het logo van het bedrijf. Zo blijft de projector ook bruikbaar na deze periode van aanpassingen.

OPLOSSINGEN

Er zijn veel oplossingen in licht te bedenken voor de bewijzering die nu met tape en lint wordt aangeven.

Zo is het ook mogelijk om met kleuren groen en rood aan te geven wanneer een winkelgang of ruimte overbezet is en 1,5 meter niet meer gegarandeerd kan worden.

De mogelijkheden zijn groot. Neem hiervoor met ons contact op.

PROJECTORLAMP

€450,00- incl BTW
Verkoopadviesprijs

 • Niet wekelijks nieuwe stickers plakken, dat scheelt tijd en ook geld
 • Goed voor milieu en de vloer blijft schoon
 • Hogere attentie waarde.

Zelfs na de corona-periode blijft de lamp interessant. U kunt namelijk uw bedrijfslogo op de vloer of wand projecteren, uw klanten prettige feestdagen toewensen of welke andere boodschap u wilt.

De lamp is makkelijk te installeren. Hij past in vrijwel iedere rail of is daarvoor aan te passen. Hij is ook leverbaar in een opbouw uitvoering.

OFFERTE AANVRAGEN


  ProjectorlampAura Aware

  AURA AWARE

  €127 incl BTW
  Verkoopadviesprijs

  De Aura Aware is een slimme afstandsmeter die medewerkers en consumenten helpt een veilige afstand van elkaar te bewaren. Deze gepatenteerde technologie, ontwikkeld door Interlicht, detecteert of er iemand in de ruimte is die binnen 1.5 meter afstand komt. Een rood licht waarschuwt beide partijen om de juiste afstand te nemen.

  Esthetisch design met een eiken houten voet en witte baseplate. Past perfect in ieder interieur.

  Breed toepassingsgebied: Winkels, balies, loketten, barren, kantoren, zorginstellingen, apotheken, wachtruimtes, gemeenten, de uitvaartbranche, stations, vliegvelden, scholen, evenementen. Dankzij het visuele waarschuwingssignaal is de Aura Aware ook ideaal voor doven en slechthorenden. Het geluidsignaal maakt de Aura ook geschikt voor blinden en slechtzienden.